Flammkuchen

Flammkuchen, nebo-li La Tarte flambée z alsasského regionu, známý jako Flammkuchen po našem Alsaský slaný koláč.

Co je vlastně Flammkuchen?
http://www.flammkuchen.cz/historie/
La Tarte flambée z alsasského regionu, známý jako Flammkuchen po našem Alsaský slaný koláč.
Toto kultovní jídlo se jí nejen ve francouzských a německých restauracích, bistrech a hospůdkách, ale i ve Švýcarsku, Rakousku, Belgii, vlastně v celé západní Evropě. Už po desetiletí jeho popularita roste díky své lahodné a jedinečné chuti, lehkosti a chuťové nápaditosti. Flammkuchen je vyráběn ručně a podléhá nejpřísnějším hygienickým předpisů HACCP.

V naší nabídce najdete víno pěstované v hojné oblasti Mosel, kde se tradice pěstování vína táhne již od dob starého Říma a které se skvěle doplňuje výjimečnost Flammkuchnu.
„Není vůbec třeba paměti, abychom poznali dobrá vína“